Foredrag tirsdag den 15. marts kl. 19 – se fotos og omtale fra arrangementet

Hvis du interesserer dig for remise-området ved Vestbanegården i Varde og for at høre til livet som lokomotivfører på Vestbanen, så kan vi kun opfordre dig til at møde op på tirsdag, hvor forhenværende lokomotivfører Poul Andersen kommer og holder foredrag. Det sker i den såkaldte ‘malerisal’ på Varde Museumsbygning på Lundvej 4 i Varde.

Som det fremgår af annoncen er det gratis at deltage for medlemmer. For de, der endnu ikke er medlem koster det 100 kr., men så får man foruden kaffe og kage også et gratis medlemskab resten af året.

Forslag Lokalplan L17. Forslag Lokalplan L17. Varde Remisen - PDF Gratis  download
arkiv.dk | Rejs til Æventyrets Land over Varde.

Selvom foredraget desværre kom til at konflikte med et andet større arrangement i byen som Varde Kommune og Udviklingsrådet stod for (workshop forud for Udviklingsplan), havde flere heldigvis fundet vejen til ‘malerisalen’ på Varde Museum. Til en aften hvor Poul Andersen kunne berette om hans liv som tidligere lokomotivføre ved Vestbanen. Og hvor vi fik at vide, at Vestbaneområdet var helt unikt med stationsbygning, pakhus, remiser, værksted og drejeskive mm. Ifølge Poul Andersen det eneste tilbageværende helstøbte lokalbaneanlæg i Danmark, hvor bygninger og anlæg fremstår i næsten original tilstand.