Foredrag v/ Søren Vadstrup, arkitekt, lektor, forfatter mm

Bevaringsforeningen for Varde Kommune indbyder til foredrag den 14. maj kl. 19.00 på Von Lügenhals i Varde By.

Tirsdag den 14. maj 2024 har vi fået Søren Vadstrup til komme en tur til Varde, hvor han vil holde et foredrag med titlen ’Energiforbedring, indeklima og bæredygtighed i ældre bygninger’.

Så har du et ældre hus eller er du særligt interesseret i bevaring af ældre huse med åndbare og sunde materialer? Så kom til foredrag med Søren Vadstrup, der fortæller om de bedste metoder til at energiforbedre vores ældre huse.

Søren Vadstrup er foruden at være arkitekt og lektor på Det Kongelige Akademi (Kunstakademiets Arkitektskole) tidligere leder af Raadvad-Centeret (nu Center for Bygningsbevaring) og en ivrig forfatter til mange bøger om især bygningsbevaring. Mange af bøgerne er tilgængelige på nettet og der er link til flere på vores hjemmeside under nyttige links.

Foredraget vil bl.a. tage udgangspunkt i denne publikation, der kan downloades på hjemmesiden ‘bevardithus’ under ‘bøger’. Publikationen kan også findes på bevaringsforeningens hjemmeside.

Når vi som bevaringsforening har bedt Søren Vadstrup komme og holde foredrag, er det for at sætte fokus på vedligehold af især bevaringsværdige huse, men selvfølgelig også andre ældre huse.

Vi står nu i en situation, hvor der heldigvis er blevet mere fokus på bevaring i forhold til klimaaftryk/bæredygtighed. Men hvordan gør vi det bedst? Det håber vi at Søren Vadstrup kan hjælpe os med at finde ud af.

Sted: Varde Garten, Von Lügenhals, Brogade 5B, 6800 Varde (nærmeste parkering Murtsfeldts Plads, Torvegade ved åen)

Pris: gratis for medlemmer – Ikke medlemmer 75 kr.

Kaffe og kage kan tilkøbes

Tilmeldingsfrist: den 12. maj 2024 på bevardet@outlook.dk

PS. Hvis du endnu ikke har betalt medlemskab, så husk at få det gjort inden tilmelding